• Draagbare Cryolipolysis-Machine, Niet-invasief Materiaal van het Lichaamsvermageringsdieet 492 - 455nm
  • Draagbare Cryolipolysis-Machine, Niet-invasief Materiaal van het Lichaamsvermageringsdieet 492 - 455nm
  • Draagbare Cryolipolysis-Machine, Niet-invasief Materiaal van het Lichaamsvermageringsdieet 492 - 455nm
Draagbare Cryolipolysis-Machine, Niet-invasief Materiaal van het Lichaamsvermageringsdieet 492 - 455nm

Draagbare Cryolipolysis-Machine, Niet-invasief Materiaal van het Lichaamsvermageringsdieet 492 - 455nm

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: GTO
Certificering: CE
Modelnummer: Gcs-1004

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1
Levertijd: 3-5 dagen
Betalingscondities: bankoverdracht, de paypal Western Union,
Levering vermogen: 1000
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

het materiaal van het cavitatievermageringsdieet: het materiaal van het cavitatievermageringsdieet De Machine van het Cryolipolysisvermageringsdieet: De Machine van het Cryolipolysisvermageringsdieet
De Machine van het lichaamsvermageringsdieet: De Machine van het lichaamsvermageringsdieet
Hoog licht:

Cavitatie inwikkeling apparatuur

,

De Machine van het Vermageringsdieet van Cryolipolysis

Productomschrijving

Draagbare Cryolipolysis-Machine, Niet-invasief Materiaal 492 van het Lichaamsvermageringsdieet - 455nm

 

draagbare Cryolipolysis-vermageringsdieetmachine


ModelNumber:
Gcs-1004

 

Beschrijving:

Desktop/Draagbare Cryolipolysis-vermageringsdieetmachine

Draagbare Cryolipolysis-Machine, Niet-invasief Materiaal van het Lichaamsvermageringsdieet 492 - 455nm 0

handvat

Technische achtergrond
Het bovenmatige lichaamsvet kan de verschijning van mensen beschadigen en de atletische capaciteit, kan diverse ziekten ook veroorzaken. Het bovenmatige vetweefsel kan in diverse delen van het lichaam, zoals worden gevestigd: dijen, billen, buik, knie, rug, gezicht, wapens en andere gebieden. En het bovenmatige vettige weefsel zal een honingraat van lelijke verschijning vormen. Het bovenmatige lichaamsvet kan met gezondheidsrisico's worden geassocieerd, en daarom de behoefte aan doeltreffende controle of verwijdering van bovenmatige vette benadering. Om het koppige lichaamsvet, naast het gebruik van rf-het verwarmen, laser-bijgewoonde liposuction en geconcentreerde ultrasone klank met hoge intensiteit te verminderen om hun metabolisme te versnellen, kunt u proberen gebruikend verse Cryolipolysis-technologie om laag van vet te verdunnen, daardoor het bereiken zelf-cultuur en plastiek gestalte gegeven effect. De recentste Cryolipolysis-technologie is tegengesteld aan de manier van het verwarmen die dan andere niet-invasieve middelen van nieuwe en efficiëntere methodes. Een revolutionair nieuw concept in vet oplosbaar, is het gebleken het belangrijke doorbraaktechnologie voor lichaam het een nieuwe vorm geven is, oplossend vet wanneer het aan gebruik is gezet.
Voor wat een redelijk dieet, regelmatige oefening maar nog van het vet van de plaatselijke bevolking werpt, het recentste de technologiecondensaat van technologiecrylipolysis een buitenkans is. Of het een vrij dicht gebied van vet, kleinere delen, zoals heupen boven de taille aan beide kanten van ontspanning van het vet, de buik en achtervet is, kan de in vet oplosbare koelingstechnologie overweldigende resultaten veroorzaken.
Het blauwe Licht heeft een ontspannend effect, al op hitte betrekking hebbende ziekten en de behoefte aan Blauwe behandeling, het conditioneren van de spieren, de ligamenten en weefsel de samentrekking, stille en bescheiden resultaten.

 

Cryolipolysistheorie
Machine van de Cryolipolysis is de koele vorm een nieuwe, niet-invasieve manier aan en zacht effectief vermindert vet op gericht gebied van het lichaam dat in merkbaar resulteert, natuurlijk-kijkend vette vermindering in de behandelde gebieden. Het triglyceride in vetten zal in stevige in het bijzonder lage temperaturen worden omgezet. Wat tot Cryolipolysis de koele verschillende procedure maakt van de vormmachine is dat het geavanceerde het koelen technologie gebruikt om vette zwellingen selectief te richten en vette cellen te elimineren door een geleidelijk proces dat niet de omringende weefsels berokkent. Deze procedure kan ongewenst buikvet, liefdehandvatten (flanken), en achtervet verminderen.
Wanneer de vette cellen aan het nauwkeurige koelen worden blootgesteld, brengen zij een proces van natuurlijke verwijdering teweeg die geleidelijk aan de dikte van de vette laag vermindert. En de vette cellen in het behandelde gebied worden zacht geëlimineerd door het normale het metabolismeproces van het lichaam, om ongewenst vet te elimineren.
Throughing het bevriezende effect, verwijdert het vette celtriglyceride van hitte, en zal op 4 ℃, zo de koude coagulatie, en daarom het voorbarige verouderen en dood onveranderd blijven. De vette cellen in de koude, zullen het beginnen het natuurlijke decompositieproces te ontruimen, zodat geleidelijk aan dunnere vette laag. Door de normale metabolische processen, die de vette laag verminderen, om het doel van gedeeltelijk smeltend vet te bereiken.
De vette cellen kunnen beduidend worden verminderd, zal de vette laag ook dunner worden, zodat de vette blokken één voor één zullen worden gedood. Het koelen Huidbescherming terwijl het opheffen en het aanhalen. Contact het koelen van de handpieceoppervlakte regelt de temperatuur van de huid en beschermt fijne huidstructuren, realiserend snel lichaam-geef gevolgen een nieuwe vorm terwijl het aanhalen van huid!

 

Parameter
1.Machine maatregel: 49.5*32*52cm
2.Outside pakket: 70X60X40cm
3.Light golflengte: 492~455nm
4.Voltage: 220V/50Hz of 110V/50Hz of 110V/60Hz;
5.Touch het scherm: 8 duim Zwart-wit touch screen;
6. Machtsconsumptie: ≤400W;
7. Het koelen de temperatuur van de apparatenoutput: graad 5 degree~-16℃
8. Het koelen de druk van de apparatenoutput: 0-100Kpa
9. Koelvloeistof: zuiver water, met 4litres
10. Standaard werktijd: 0-60 minuten
11. Zekeringsgrootte: F3AL250V
12. Netto Gewicht: 28KGS, Brutogewicht: 45KGS
13. Relatieve Vochtigheid: 85%
14. Luchtdruk: 88KPa ~110KPa


Toebehorenlijst
1. Voedinglijn 1pc
2. Handvatsteun 1set
3. De schroef van de handvatsteun: 1pc
4. Het koelen van vloeibare tank 1set
5. Koelhandvat 1set
6. Schroevedraaier 1pc
7. Gebruikershandleiding 1copy
8. Overstromingswaterpijp 1pc

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Draagbare Cryolipolysis-Machine, Niet-invasief Materiaal van het Lichaamsvermageringsdieet 492 - 455nm kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.